Cappelens Forslag

Bernt Ankersgt. 4, 0183 Oslo, Norway
Opening hours: mon.- fri. 12-18, Saturday: 12-15

Folkefinansieringen av BLOOM 2016 – 2020 er i gang – når 33% av break even på kampanjens tre første dager!

Pil Cappelen Smith

For en eventyrlig start. Forhåndsbestillingene av det 320 siders retrospektivet på Christian Blooms virke som avistegner hos VG har galoppert siden startskuddet: en tredjedel av midlene som trengs for å nå break even er kommet inn. Og break even er 339 653kr. Vi skal få til en progress bar på prosjektets hovedside, så det blir mulig å få følge med på fremgangen. Dette er helt og aldeles glimrende på alle vis. Vi vil gjerne takke alle som har spyttet inn: ikke bare har dere sikret dere en juvel av en bok, dere har også legitimert et års prep fra vår side. Det er deilig.

Takk på vegne av Team Bloom, og takk på vegne av alle dem ikke vet noe om hva som foregår nå, men som i fremtiden sitter med BLOOM 2016 – 2020 i fanget og krøller tærne av glede. Uten dere måtte de bare ha stirret ned i fanget på seg selv. Og der foregår det aldri noe spennende.

Dere er medsammensvorne. Co-konspiratører. La Résistance. Derfor er det trygt å dele med dere det bildet Facebook sensurerte fordi det i deres optikk oppfordret til vold. Å, Zucky. Vil du noen gang få det til?

Ikke bestilt ennå? Gjør det her