Cappelens Forslag

Bernt Ankersgt. 4, 0183 Oslo, Norway
Opening hours: mon.- fri. 12-18, Saturday: 12-15

Forslaget åpner igjen torsdag 3. desember! Lotteriet vender tilbake!

Pil Cappelen Smith

Forslaget velger å melde seg inn i handelsnæringen av fysisk format igjen fra torsdag. Uten dere blir meningsløsheten for påtagelig, og oppleves nesten som tinnitus. Går ikke i lengden. Det betyr at alle som har bestilt i nettbutikken og valgt “henting i butikk” kan melde seg når som helst innenfor åpningstiden.

Alle som har gjort det regnes som Forslagets høye beskyttere; snodighetens egen Telemarksbataljon! Dere skjenkes herved ærestittelen “Lampedame”, en av husets høyesthengende utmerkelser, og vi slakter en geit i deres navn ved første anledning, fremsagt fra en utskrift av bestillingsloggen, i lyset fra bålet.

OBS: Tre kunder om gangen, ellers blir noen lagt i ventilator. Unntak gjøres selvfølgelig for Lampedamer – ankommer en av dere blir andre kunder kastet på dør. Noe annet skulle tatt seg ut!

Så til de to beste nyhetene siden påske. Etter å ha fyrt av nødraketten for et par uker siden som følge av en lengre periode med økonomisk kortpustethet har vi nå dekket inn to måneders husleie av restansen på fem. Dette går riktig vei. Men vi er ikke i mål ennå, så det er ikke annet å gjøre enn å bytte arvesølvet mot loddsedler. Det stemmer: LOTTERIET ER TILBAKE!

I første runde setter vi et signert eksemplar av Patti Smiths Woolgathering på høykant. Patti Smith… ja, du veit hvem hun er. Loddene koster 25kr stykket. Vinneren trekkes førstkommende søndag. Det blir noens helt spesielle julegave, og loddene ligger ute… NÅ! Du finner dem på bakrommet.

Takk igjen til alle som handler hos oss. Dette er ikke bare julestria, det er goddam LEVESTRIA. Dere er best.